Massages

Tantra massages inclusief intieme massage


Klassieke tantrische massage “Kashmir”

Een sensueel ritueel van het ontwaken van het leven dat seksuele energie geeft, waarbij je lichaam en geest aangenaam ontspant. Inclusief een voorgesprek om vertrouwen op te bouwen; stimulerende massage, verenmassage, ontspannende volledige lichaamsmassage met hete natuurlijke olie en Yoni en Lingam intieme massage waarbij je met golven de toename en afname van energie door je lichaam voelt.

• Klassieke tantrische massage “Kashmir” 90 minuten / € 230


“Deluxe” tantrische massage

Een luxe tantrische massage waarbij je het beste in de tantrische massagekunst van mijn ervaring ervaart. Een ontspannende en sensuele lichaamsmassage met gebruik van oosterse etherische oliën, veren en lavastenen voor gespannen spieren. Dit alles, inclusief reflexologische voetmassage en stimulerende hoofdmassage en tantrische ademhalingstechnieken, zal je perfect voorbereiden op een intieme Yoni- of Lingam-massage, die een natuurlijk onderdeel is van een tantrische massage en je ervaring verdiept. De tantrische massage “Deluxe” omvat ook prostaatmassage (voor mannen).

* “Deluxe” tantrische massage 90 minuten / 250 €
* “Deluxe” tantrische massage 120 minuten / 320 €


Luxe tantrische massage voor vrouwen: “Angel”

Dit is een sensuele, luxe tantrische massage die vooral door vrouwen gewaardeerd wordt. Vrouwelijke seksualiteit is een oneindige ruimte die groter wordt, hoe intenser en gepassioneerder we worden, hoe meer we ons ermee bezighouden.
De massage bevat elementen van de klassieke tantrische massage, delicate stimulerende Tao-technieken met gebruik van volledige lichaamsmassage met hete rozenolie. Het omvat ook hoofd- en gezichtsmassage. Voor diepe ontspanning wordt een zorgvuldige bekkenmassage uitgevoerd om de energiestroom los te laten. Het hoogtepunt van de viering is een uitgebreide Yoni-massage die alle levensenergie naar alle delen van het lichaam overbrengt. Het ritueel omvat ook geselecteerde muziek, geuren, kaarsen en bloemen.

* Angel tantrische massage 120 minuten / 320 €


Prostaatmassage “Mannelijke expansie”

Prostaatmassage is een van de meest onderschatte seksuele technieken. De prostaatklier wordt vaak het mannelijke “G” -punt genoemd en stelt u in staat uw seksualiteit te herontdekken en uw geslacht te diversifiëren. Regelmatige massage helpt bij gezondheidsproblemen en is gunstig bij acute aandoeningen. Het wordt ook aanbevolen tijdens een onregelmatig seksleven. Prostaatmassage begint van buitenaf als een massage van het perineum, het gebied tussen het scrotum en de anus, en gaat verder met directe massage door de anale opening.
Natuurlijk ga ik voorzichtig te werk met een milde massageolie of glijmiddel.
Een unieke en diepe massage wekt de energie van de eerste chakra en een gevoel van gelukzaligheid en innerlijke vervulling. Prostaatmassage kan aangevraagd worden met klassieke tantrische massage.

Wat zijn de voordelen van prostaatmassage?

* Brengt je diepe intense en onontdekte gevoelens.
* Helpt je een nieuwe (accepterende) kant van seksualiteit te ontdekken.
* Heeft medisch bewezen gunstige gezondheidseffecten (helpt prostaatkanker voorkomen, erectiele problemen veroorzaakt door prostaatvergroting, en geneest aambeien).
* Het verbindt de energie van ons eerste chakra met onze doelen en visioenen.

• Prostaatmassage “Mannelijke expansie” 60 minuten / 190 €

Aanraking is geen luxe, het is een menselijke basisbehoefte …


Dans van de vuurslang

De specificiteit van deze massage is dat zowel de persoon die de massage geeft als de ontvanger, ongeacht geslacht, hun actieve vrouwelijke energie, d.w.z. Kundalini, binnengaan. Bij de massage is het hele lichaam betrokken. De stimulator masseert het lichaam met kronkelige bewegingen. De aanraking is bewust, diep, langzaam en verstrengeld. Seksuele energie wordt geactiveerd, die, indien vakkundig getransformeerd, de zelfgenezende vermogens van het lichaam activeert, ons opent voor extatische sensaties en brede poorten van waarneming opent.

Het is een volledige lichaamsmassage en omvat een Yoni en Lingam massage ritueel.

* Tantrische Massage Dans van de Vuurslang 90 minuten / 250 €